21 de juny 2012

Concert del Grup Instrumental d'Adults

Aquest curs, i per primera vegada, s'ha iniciat el Grup Instrumental d'Adults, que, com diu el nom, està integrat per alumnes adults de l'escola. Són persones que des de fa alguns anys, uns més, uns menys, estudien llenguatge i instrument a l'escola. Des de la direcció del centre, es va creure interessant crear un grup on poguessin tocar tots junts, per complementar els estudis de la pràctica instrumental i afavorir la relació personal i musical entre aquests alumnes.

Ahir al vespre va tenir lloc el segon concert, en el que hi van participar el Rafa, el Francisco, el Xavier, la Leonor, el Jaume, la Rosita i l'Antònia. La Montse estava de viatge de final de curs amb els seus alumnes però va enviar un missatge desitjant sort als seus companys.

En el concert van interpretar la Marxa de Mompa i Circusmtància, d'E.Elgar, la Sarabanda de Haendel i La vida és bella, de Piovani. Després, molts d'aquests alumnes també van tocar individualment o amb el professor d'instrument, alguna de les obres treballades per a l'ocasió.

Al final, un pica fet amb la col·laboració de tots els alumnes va tancar l'acte. El curs que ve està previst continuar amb aquest nou projecte."