22 d’abr. 2012

CONCERT DE LA CANTATA EL PETIT AVET

El dissabte dia 21 d'abril de 2012,  al Centre Cultural de Valls, l'Escola Municipal de Música  Robert Gerhard de Valls, junt amb l'Escola Municipal de Música de Constantí i l'Escola Municipal de Música de Tarragona van fer l'estrena de la Cantata El Petit Avet, per a cor i orquestra infantil i narrador de Rosabel Bofarull.
Qui va tenir el privilegi d'assistir a aquest concert, va poder emocionar-se des del primer moment fins al final, ja que, la Rosabel Bofarull ha escrit aquesta cantata des del més profund amor que es pot escriure, les veus blanques i inocents de 130 nens d'entre 4 i 7 anys no et deixen indiferent, escoltar una orquestra de nens d'entre 9 i 12 anys és molt sorprenent, la narradora ens va fer posar a dins la història del Petit Avet a tots els assistens,  i tot això dirigit per les mans del Pol Berlinches, el qual és capaç de comunicar i fer-se entendre amb els petits músics d'una manera molt professional, respectuós i pedagògic.
Tots sabem que la música és quelcom més, i aquests petits músics ens ho van demostrar, interpretant d'una manera molt digne la cantata. Però cal dir, que tot aquest treball no s'hauria dut a terme sense la dedicació i col·laboració dels mestres de les tres escoles, el director de l'escola de Música Joan Romeu i alumnes col·laboradors. A tots ells MOLTES FELICITATS!!!. Esperem que poguem tornar a escoltar-la algun altre dia i emocionar-nos novament.

Per aquí deixem un petit tast d'algunes fotos, properament en penjarem més.