20 d’abr. 2012

Concert del dimecres 18 d'abril a l'Eugeni d'Ors

El passat  dimecres dia 18 a  les 3.30 de la tarda a l'Eugeni d'Ors, els alumnes de primer i segon de nivell avançat, de 12 i 13 anys, van oferiri un concert destinat als alumnes de cicle mitjà i superior del centre, dins la línia d'entrar en contacte amb alumnat de Valls i facilitar als centres uns concerts en viu.

Van exposar les obres que han creat per a diferents instruments com la guitarra, el piano, el violí, l'oboè o el violoncel (solistes, duets i trios) a partir de diferents imatges patrimoni de la humanitat, des de parcs naturals a edificis històrics, des de valls i volcans a ciutats prehistòriques.

L'acollida del centre va ser molt bona. Els alumnes de primària van descobrir unes imatges que els impactaven i unes músiques creades per alumnes una mica més grans que ells. Per altra banda, els alumnes de l'escola de música van quedar encantats de participar en un concert d'aquestes característiques, només amb nens i sense els adults. Els propis alumnes han demanat tornar a preparar un concert d'aquest estil.